فرنوش شهابی
مواد لازم
کدو: 4 عدد مربعی ریز خوردشده
سیبزمینی: 2 عدد متوسط مربعی خوردشده
پیاز: 1 عدد بزرگ ریز خوردشده
جو پرک: 4/3 پیمانه خیسشده
ذرت: 4/3 پیمانه
جعفری: 4 قاشق غذاخوری ریز خوردشده
آویشن: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آبلیمو: به میزان لازم
آب گوشت یا آب سبزیجات: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را کمی تفت داده سیبزمینی را اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه کدو را همراه ادویهجات اضافه میکنیم .
تا بوی ادویه بلند شود سپس در قابلمه را گذاشته تا مواد کمی نرم شود، بعد آب گوشت را اضافه میکنیم.
بعد از جوشیدن و اینکه مواد ما پخته شد 3/2 مواد پختهشده را به صورت پوره در میآوریم و دوباره روی باقی مواد که به همان صورت گذاشته بودیم میریزیم.
بعد جوپرک رو میریزیم بعد از نرم شدن جوپرک، ذرت و جعفری و آبلیمو را اضافه میکنیم، در قابلمه را گذاشته تا حسابی سوپ ما جا بیفتد.