کد خبر: ۲۳۷۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

تخم‌مرغ: یک عدد

شکر‌: 5/1 لیوان

روغن‌: یک لیوان

آرد‌: حدود 4 لیوان (‌تا حدی که خمیر به دست نچسبد)

بکینگ پودر‌: 5/ 2قاشق مرباخوری

ماست‌: یک لیوان

گردو، شکر، دارچین و در صورت تمایل زنجبیل برای وسط کلوچه

زرده تخم‌مرغ برای روی کلوچه‌: یک عدد

کنجد‌: مقداری برای تزئین روی کلوچه

طرز تهیه

سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا می‌کنیم و با هم‌زن می‌زنیم و بعد با هم مخلوط می‌کنیم و با شکر هم می‌زنیم. بعد به ترتیب ماست و روغن را اضافه می‌کنیم. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم‌کم به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. وقتی نسبتا سفت شد با دست ورز می‌دهیم و آنقدر آرد اضافه می‌کنیم که خمیر به دست نچسبد. البته نباید در ریختن آرد زیاده‌روی کنیم چون در این صورت کلوچه سفت خواهد شد. روی خمیر را با یک نایلون می‌پوشانیم و در جای نسبتا گرم نیم ساعت استراحت می‌دهیم تا خمیر ور بیاید. برای وسط کلوچه مغز گردوی خرد شده را با کمی شکر و دارچین و اگر طعمش را می‌پسندید زنجبیل، مخلوط می‌کنیم. زنجبیل را به خاطر عطر تندش کمتر بریزید. به جای این مواد مربا یا مارمالاد هم می‌توانید داخل کلوچه بگذارید ولی اول آب مربا را بگیرید. به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و به اندازه یک قاشق مربا‌خوری سرخالی از مواد میانی داخلش بگذارید و بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. بعد روی کلوچه‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. دمای فر هم حدود 180 باشد. وقتی زیر کلوچه‌ها طلایی شد می‌توانید گریل فر را بزنید تا روی آن‌ها نیز طلایی شود. وقتی از فر در آوردید کمی که خنک شد، لای یک پارچه داخل ظرف دردار بگذارید که خشک نشود. نیازی هم به یخچال ندارد.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: