کد خبر: ۲۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

برنج: 3 پیمانه

آب: 5 پیمانه

نمک: به میزان لازم

لوبیا چشم بلبلی: 1 پیمانه

روغن: نصف پیمانه

شوید خرد شده: 2 پیمانه

طرز تهیه

برنج را پاک می‌کنیم و سپس می‌شوییم و با 5 پیمانه آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می‌کنیم. در یک ظرف مناسب لوبیا‌ها را با مقداری آب و نمک روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و پس از اینکه پخت در آبکش آب آن را می‌گیریم. برنج خیس شده را در قابلمه مناسب می‌ریزیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. در این هنگام لوبیاهای پخته شده را در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم آب برنج کم شود. وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود، شویدهای خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا جمع شود. حرارت را ملایم می‌کنیم و روی آن دم‌کنی می‌گذاریم و می‌گذاریم برنج دم بکشد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: