فرنوش شهابی
مواد لازم
بادام خام، خیسانده شده در آب: یک فنجان
آب: 3 فنجان
خرما: 2 الی 4 عدد
عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: 4/1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
بادام را در یک کاسه همراه با آب میریزیم به مدت 8 ـ 12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش میریزیم. بعد از تخلیه آب بادامها را همراه با وانیل، خرما و آب داخل مخلوطکن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را داخل صافی میریزیم تا تفالهها از مایع جدا شوند. بعد مایع را دوباره داخل مخلوطکن میریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه میکنیم. شیر بادام را میتوانید داخل ظرف شیشهای در دار ریخته و به مدت 3 ـ 5 روز در یخچال نگهدارید.