کد خبر: ۲۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

بادام خام، خیسانده شده در آب: یک فنجان

آب: 3 فنجان

خرما: 2 الی 4 عدد

عصاره وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

دارچین: 4/1 قاشق چای‌خوری ‌

نمک‌: به مقدار لازم

طرز تهیه

بادام را در یک کاسه همراه با آب می‌ریزیم به مدت 8 ـ 12 ساعت و بعد بادام‌ها را در آبکش می‌ریزیم. بعد از تخلیه آب بادام‌ها را همراه با وانیل‌، خرما و آب داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. مخلوط را داخل صافی می‌ریزیم تا تفاله‌ها از مایع جدا شوند. بعد مایع را دوباره داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می‌کنیم. شیر بادام را می‌توانید داخل ظرف شیشه‌ای در دار ریخته و به مدت 3 ـ 5 روز در یخچال نگهدارید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: