فرنوش شهابی
سیبزمینی پخته خرد شده: 6 پیمانه
هویج پخته خرد شده: یک پیمانه
لوبیاسبز پخته خرد شده: یک پیمانه
نخودسبز پخته: یک پیمانه
خیارشور خرد شده :یک پیمانه
لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
تخممرغ آبپز خرد شده: 4 عدد
پیازچه و جعفری و گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
روغن زیتون یا روغن سالاد: 4/1 پیمانه
سس مایونز: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
سرکه و آبلیمو ترش: 3/1پیمانه
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه
سیبزمینی را با پوست و با آب و نمک به میزان لازم بپزید. سپس پوست آن را جدا و نگینی خرد کنید و با روغن زیتون مخلوط کنید. هویج پخته شده را هم مانند سیبزمینی خرد کنید. لوبیاسبز را خرد کرده و با یک عدد پیاز کوچک ریز خرد شده با کمی روغن زیتون تا حدی تفت دهید تا فقط براق شود. سپس با کمک آب و نمک به میزان لازم بپزید. کلیه مواد فوق را با هم به همراه سس خامه سبزیجات و سرکه و آبلیمو مخلوط کنید سپس مواد را درون ظرف مورد دلخواه بریزید.