کد خبر: ۲۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

آرد: یک و 4/1پیمانه

شکر: یک و 4/1 پیمانه

کره:‌ 110 گرم

پودر کاکائوی تلخ:‌ 4/1 پیمانه

پودر نارگیل: 200گرم

تخم‌مرغ بزرگ‌: 3‌ عدد

نمک‌:‌ 4/1 قاشق چای‌خوری

وانیل: 2/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

فر را با دمای 375 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب مربعی با ابعاد 22 سانتیمتر را با فویل آلومینیومی بپوشانید، به طوری که مقداری از فویل از اطراف قالب بیرون باشد. کف و دیوارههای فویل را به جز قسمتهای اضافی چرب کنید.

کره را روی حرارت آب کنید. 2/1 پیمانه شکر و نمک را با آن اضافه کنید.

یک عدد تخم‌مرغ به مخلوط اضافه کرده و بعد پودر کاکائو و 4/1 پیمانه از آرد را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیر یک دست شود.

خمیر را در قالب آماده شده بریزید و آن را یکنواخت داخل قالب پهن کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی‌که کنارههای کیک به سمت داخل جمع شوند آن را در فر بپزید.

پس از این زمان قالب را از فر خارج کنید ولی فر را برای پخت مرحله بعد شیرینی روشن باقی بگذارید تا گرم بماند.

اجازه دهید کیک شکلاتی خنک شود و در این فاصله مواد رویه شیرینی را آماده کنید.

برای آماده کردن رویه نارگیلی این شیرینی، در یک کاسه، 2 عدد تخم‌مرغ را با باقی‌مانده شکر و وانیل مخلوط کنید.

یک پیمانه آرد باقی‌مانده و پودر نارگیل را به آرامی اضافه نمایید. نصف پیمانه از پودر نارگیل را برای روی شیرینی نگه دارید و با مواد مخلوط نکنید.

مخلوط نارگیل را روی لایه شکلاتی که داخل فر پخته و سرو شده قرار دهید و سطح آن را با قاشق یکنواخت کنید. سپس باقی پودر نارگیل را به صورت یکنواخت روی آن بپاشید.

قالب شیرینی را دوباره داخل فر قرار داده و در حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید.

بعد از پخت اجازه دهید شیرینی در قالب خنک شود؛ سپس با استفاده از ورقه فویل که از قالب بیرون زده شیرینی را از قالب بیرون آورید و فویل را از آن جدا کنید.

شیرینی را به برش زده و میل نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: