فرنوش شهابی
مواد لازم
شکر: نصف پیمانه
شیر: دو و یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: 1 قاشق سوپخوری
آرد: 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ: یک عدد
کره: 2 قاشق سوپخوری
وانیل شکری: 4/1 قاشق چایخوری، یا وانیل خالص 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخممرغ را بزنید تا فرم بگیرد. زرده تخممرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخممرغ بریزید و هم بزنید. مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سفیده تخممرغ و زرده را با هم مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخممرغ بریزید. و مخلوط کنید. سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید. چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه. در این مرحله کره را اضافه کنید.
پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود.