فرنوش شهابی
مواد لازم
سیبزمینی: 5 عدد
روغن زیتون : 4/1 پیمانه
رنده پوست لیمو:2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
داخل یک قابلمه بزرگ، 3 سانتیمتر آب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. یک سبد مخصوص بخار پز کردن را روی آن گذاشته و سیبزمینیها را در آن قرار میدهیم.
به مدت 25 دقیقه در آن را میگذاریم تا سیبزمینیها کاملا پخته و نرم شوند.
سپس سیبزمینیها را خرد کرده و روی آن روغن زیتون و رنده پوست لیمو را میریزیم و با کمی نمک و فلفل مزهدار کرده و میل میکنیم.
سیبزمینی لیمویی جزو پیش غذا ـ اردور میباشد.