فرنوش شهابی
مواد لازم
شکر قهوهای: 150 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
زنجبیل کاملا خرد شده: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
کره: 150 گرم
آرد: 150 گرم
شیر: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم
کره: 200 گرم
شکر قهوهای: 50 گرم
شیر: 3 قاشق غذاخوری
خاک قند: 200 گرم
پودر دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه
دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. کره و شکر را کاملا با هم ترکیب نمایید تا پف کنند و به صورت اسفنجی در بیایند. آرد و دارچین را با هم الک کنید. به تدریج تخممرغها و آرد و دارچین و زنجبیل را به ترکیب کره اضافه نمایید و بعد از هر بار اضافه کردن، مدتی مواد را هم بزنید. در آخر شیر را بیفزایید و دوباره ترکیب را هم بزنید.
12قالب کاپ کیک تهیه کنید و کاغذهای شیرینی را داخل آن ها قرار دهید و خمیر آماده شده را داخل آنها بریزید.کیکها میبایست به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بپزند تا طلایی رنگ شوند.
زمانی کار پخت کاپ کیکها به پایان میرسد که اگر با انگشتتان به آرامی سطح کیکها را فشار دهید، دوباره به حالت اول باز گردند. کیک ها را از فر خارج کنید و در مکان مناسبی قرار دهید تا سرد شوند
برای کرم زمانیکه کاپ کیکها در حال پخت هستند، 50 گرم کره و شکر قهوهای را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شوند.
سه قاشق غذاخوری شیر را نیز با آنها مخلوط کنید و آنقدر به هم بزنید تا به صورت یک سس براق در بیاید. مخلوط را جایی قرار دهید تا در حرارت اتاق سرد شود.
در ظرف دیگری، باقیمانده کره را به هم بزنید تا صاف شود. سپس خاک قند را روی آن الک کنید و مرتب به هم بزنید.
ترکیب کره و شکر قهوهای را به آن اضافه کنید و کاملا به هم بزنید تا یکدست شوند. اگر کرم خیلی سفت شده، میتوانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید. کرم میبایست نرم باشد.
کرم آماده شده را روی کیکها بمالید و یا به وسیله کیسههای مخصوص شیرینی پزی، با دهانههای متفاوت، کرم را روی کاپ کیکها بریزید. میتوانید قبل از میل کردن مقداری پودر دارچین نیز روی کاپ کیکها بپاشید.