کد خبر: ۲۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

گل یاس سبز: یک چهارم فنجان

برگ نعناع تازه (به علاوه تعدادی برای تزئین): نصف فنجان

آب جوش: 4 فنجان

آبلیمو: نصف فنجان

عسل: یک سوم فنجان

آب سرد: 4 فنجان

طرز تهیه

گل یاس و برگ نعناع رو داخل آب جوش ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان با صافی مایع را داخل پارچ ریخته و آبلیمو و عسل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا عسل حل شود. حالا آب سرد را اضافه کنید.

پارچ را برای دو ساعت داخل یخچال گذاشته تا چای خنک شود.

این چای را با یخ میل کرده و چند برگ نعناع برای تزئین روی آن بگذارید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: