فرنوش شهابی
مواد لازم
هل سیاه: 3 عدد
چوب دارچین: یک عدد
پیاز قرمز متوسط: یک عدد
مرغ: 450 گرم
گشنیز خشک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
برنج: 2 فنجان
شیر: 3 فنجان
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کرده و آن را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار دهید. سپس مرغ، هل، دارچین و پیاز را در یک ظرف بزرگ ریخته، روی آن را با آب بپوشانید. و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید و برای 20 دقیقه بجوشد. چهار فنجان از آب آن را خارج کرده و در یک قابلمه بریزید.
مرغ و پیاز را از ظرف خارج کرده و در یک ظرف تخت قرار دهید. گشنیز خشک، فلفل و نمک را به مرغ افزوده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرغ را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن برداشته و اجازه دهید تا روی مرغ طلایی شود. برای تهیه برنج، آن را در آب مرغ ریخته و بگذارید روی حرارت بالا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را به مدت 15 دقیقه ببندید. سپس شیر را به برنج اضافه کرده و شعله را ابتدا زیاد و بعد کم کنید، در ظرف را نگذارید تا مایعات باقی مانده بخار شود. سپس مرغ را خورد کرده و به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه کم حلیم را از روی گاز بردارید و حلیم را میل کنید.