کد خبر: ۲۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

برگ ریحان: به مقدار لازم

کنسرو لوبیا: یک عدد

ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: 4/1 فنجان

خیار خرد شده: 4/3 فنجان

ادویه سالاد: به مقدار دل‌خواه

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، خیار، پیاز، ریحان خرد شده، لوبیا و چاشنی دلخواه مخصوص سالاد را مخلوط کنید. سپس روی ظرف را پوشانده، حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود.

با برگ ریحان تزئین کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: