کد خبر: ۲۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

ریشه سنبل طیب: 11 تا 15 گرم

گل گاوزبان: 5 گل

پودر یا چوب‌ دارچین: به میزان لازم

آب جوش: یک لیتر

طرز تهیه

مثل تهیه بیشتر جوشانده‌ها و دمنوش‌ها، همه این مواد را در قوری می‌ریزیم و می‌گذاریم دست کم 15 تا 21 دقیقه در آب جوش با در بسته، بماند تا دم بکشد. ریشه‌ها معمولا زمان بیشتری از برگ لازم دارند تا زمان دم کشیدن عصاره را به آب بدهند. می‌توانیم بخشی از ریشه را پودر کنیم تا زمان کمتری برای دم کشیدن ببرد.

دمنوش نباید در این مرحله بجوشد بگذارید با بخار، آرام دم بکشد. بعد مثل چای آن را در استکان بریزید و بنوشید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: