فرنوش شهابی
مواد لازم
سینه مرغ: یک عدد
تره: یک پیمانه
تخممرغ: دو عدد
نان باگت: دو عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
شیر: یک فنجان
طرز تهیه
مرغ را به همراه پیاز و ادویه و آب بگذارید بپزد. وقتی پخت مرغ را ریش ریش کنید. نانها را در شیر بگذارید تا نرم شده و حالت خمیری پیدا کند. اگر نانها نرم نشدند میتوانید مقداری شیر دوباره به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا نانها نرم شوند. نانها را در ظرفی بریزید و مرغهای ریش ریش شده را نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید مرغها را کم کم اضافه کنید تا خمیرتان سفت نشود تخممرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در آخر تره را داخل مواد بریزید. سپس روغن را در تابه ریخته تا داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی در دست بگذارید و آن را فرم دهید. داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود.