کد خبر: ۲۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

سینه مرغ: یک عدد

تره: یک پیمانه

تخم‌مرغ: دو عدد

نان باگت: دو عدد

آرد سوخاری: به میزان لازم

شیر: یک فنجان

طرز تهیه

مرغ را به همراه پیاز و ادویه و آب بگذارید بپزد. وقتی پخت مرغ را ریش ریش کنید. نان‌ها را در شیر بگذارید تا نرم شده و حالت خمیری پیدا کند. اگر نان‌ها نرم نشدند می‌توانید مقداری شیر دوباره به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا نان‌ها نرم شوند. نان‌ها را در ظرفی بریزید و مرغ‌های ریش ریش شده را نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید مرغ‌ها را کم کم اضافه کنید تا خمیرتان سفت نشود تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در آخر تره را داخل مواد بریزید. سپس روغن را در تابه ریخته تا داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی در دست بگذارید و آن را فرم دهید. داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: