کد خبر: ۲۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

مرغ کامل: 1 عدد

هویج بزرگ: 2 عدد

سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد

سیر: 1 بوته

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری

پونه کوهی: نصف قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا هویج‌ها را به شکل خلال‌های 5 سانتی‌متری و سیب‌زمینی‌ها را به شکل قاچ‌های 2 سانتی‌متری برش بزنید.

خوشه سیر را به صورت افقی نصف کنید.

فر را با دمای 425 درجه‌ فارنهایت (218 درجه سانتی‌گراد) داغ کنید.

یک قاشق روغن زیتون را روی مرغ بمالید.

پاپریکا، پونه و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید.

مخلوط را روی کل مرغ بمالید.

ران‌ها را به هم ببندید و بال‌ها را پشت تنه‌ مرغ جا بزنید.

مرغ را داخل یک سینی فر لبه‌دار قرار دهید.

یک قاشق روغن‌زیتون روی هویج و سیب‌زمینی‌ها بریزید و هم بزنید.

روی آن نمک بپاشید.

آن‌ها را دور مرغ پخش کنید و 20 دقیقه بریان کنید.

هویج‌ها و سیب‌زمینی‌ها را از آن رو کنید و سیر را که 1 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون روی آن ریخته و هم زده‌اید به ظرف اضافه کنید.

مرغ را 25 تا 35 دقیقه آن‌قدر بریان کنید تا وقتی دماسنج آشپزی را در ضخیم‌ترین قسمت ران مرغ فرو‌می‌کنید،

دمای 165 درجه فارنهایت (73 درجه سانتی‌گراد) را نشان دهد.

در صورت لزوم روی مرغ را با فویل آلومینیومی‌ بپوشانید تا نسوزد.

قبل از برش دادن و سرو کردن بگذارید 10 دقیقه بماند.

هویج و سیب‌زمینی‌ها را دوباره در فر بگذارید و 10 دقیقه آن‌قدر بریان کنید تا طلایی شوند.

قبل از سرو کردن مایع داخل ظرف را با قلم مو روی آن‌ها بمالید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: