فرنوش شهابی
سیبزمینی: یک کیلو
قارچ: 200 گرم
نخود سبز: یک پیمانه
تخممرغ: 4 عدد
خیارشور: 200 گرم
سس مایونز: یک شیشه کوچک
خامه: 100 گرم
ماست چکیده: 100 گرم
نمک، فلفل، سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه
تخممرغ و سیبزمینیها را شسته و با یک قاشق نمک بگذارید بپزد. قارچ را نگینی خرد کرده و در آب و سرکه در حال جوش به مدت سه دقیقه بگذارید تا بجوشد بعد آبکش کنید. نخودسبز را پخته آب آن را دور بریزید. خیارشور را نگینی خرد کنید و همراه قارچ و نخودسبز در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود. سیبزمینیهای پخته شده را پوست کنده و رنده کنید. تخممرغها را پس از پوست گرفتن نگینی خرد کنید و در این مرحله همه مواد را به همراه سس، خامه و ماست چکیده مخلوط کنید و آن را به شکل دلخواه فرم داده و تزیین نمایید.