کد خبر: ۱۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

مواد لازم

آرد برنج: 200 گرم

آرد گندم: 50 گرم

بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری

کره: 100 گرم

پودر هل: 4/3 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: یک عدد

گلاب: 5/1 قاشق سوپ‌خوری

پودر قند: 100 گرم

تخم خرفه: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا دستگاه را با دمای 150 درجه سانتی‌‌گراد گرم. آرد برنج و گندم و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هل را بیافزایید تا به صورت خرده نان درآید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنید و به مخلوط آرد بیافزایید تا به صورت خمیری نرم و یک‌دست درآید خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید.

ظرف مناسبی را انتخاب کنید. از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنید و روی آن را با مهر چوبی نقش بزنید تا کمی پهن شود و روی آن تخم خرفه بپاشید. ظرف را به مدت 20 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی‌گراد روی سه پایه کوتاه فلزی در مایکروویو بگذارید تا زیر شیرینی طلایی شود.

نکات

بهتر است مهر را در آرد بزنید تا به سطح خمیر نچسبد.

بگذارید شیرینی‌ها کمی سرد شوند و بعد از ظرف جدا کنید.

می‌توانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.

می‌توانید خمیر را از روز قبل آماده کرده و در یخچال بگذارید.

بعد از درآوردن خمیر از یخچال 15 دقیقه صبرکنید، بعد شیرینی‌ها را در دست گرد کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: