کد خبر: ۱۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

مواد لازم

شکلات قهوه‌ای رنده شده یا خرد شده به صورت ریز: 150 گرم

خامه غلیظ: 170 گرم

کیک شکلاتی خرد شده: 175 گرم

بادام آسیاب‌‌شده:2/1 فنجان

ترافل‌های شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو برای تزیین

طرز تهیه

شکلات را در شیر‌داغ‌کن کوچکی ریخته و آن را بر روی شیر‌‌داغ‌کن متوسطی که 4/1 آن پر از آب در حال جوشیدن است و بر روی حرارت قرار دارد، بگذارید و مرتبا آن را به هم بزنید تا کاملا آب شود. بگذارید شکلات آب شده کمی خنک شود، سپس خامه را با آن مخلوط کنید تا مایه صاف و یک‌دستی تهیه شود. خرده‌های کیک و بادام آسیاب‌شده را در کاسه متوسطی ریخته و مخلوط شکلات را به تدریج به آن‌ها اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا خمیر یک‌دستی تهیه شود، سپس خمیر به دست آمده را به مدت 30 تا 45 دقیقه یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا سرد و مقداری سفت شود. خمیر را به 20 تا 25 قسمت تقسیم کرده و هر یک از آن‌ها را به صورت یک توپ در آورید و بعد، توپ‌های تهیه شده را در مقداری ترافل شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو بغلتانید و مدت کوتاهی درون یخچال قرار دهید تا شکلات‌ها سفت شوند.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: