فرنوش شهابی
مواد لازم:
گل کلم کوچک: 1 عدد
تن ماهی: 4 قاشق غذاخوری
زیتون سبز: 8 عدد
نخود فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
سرکه: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را خرد کنید، داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه به جوش آمد، گل کلمهای خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 ـ 15 دقیقه اجازه دهید داخل آب نمک بجوشد.
گل کلمها را پس از این مدت زمان با آب سرد خوب آبکشی کنید و کناری بگذارید تا آب اضافیاش برود.
فلفل دلمهای را خلالی خرد کنید، هستههای زیتونها را بگیرید.
فلفل دلمهای خرد شده، زیتونها، گل کلم پخته، ذرت، نخود فرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید، سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و سرو نمایید.