کد خبر: ۱۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

گل کلم کوچک: 1 عدد

تن ماهی: 4 قاشق غذاخوری

زیتون سبز: 8 عدد

نخود فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

سرکه: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

ذرت: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا گل کلم را خرد کنید، داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از این‌که به جوش آمد، گل کلم‌های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 ـ 15 دقیقه اجازه دهید داخل آب نمک بجوشد.

گل کلم‌ها را پس از این مدت زمان با آب سرد خوب آب‌کشی کنید و کناری بگذارید تا آب اضافی‌اش برود.

فلفل دلمه‌ای را خلالی خرد کنید، هسته‌های زیتون‌ها را بگیرید.

فلفل دلمه‌ای خرد شده، زیتون‌ها، گل کلم پخته، ذرت، نخود فرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید، سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و سرو نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: