فرنوش شهابی
مواد لازم:
شیر: یک لیوان بزرگ
خامه: یک دوم پیمانه
شکر: 1 پیمانه
نشاسته: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شیر را داخل ظرفی ریخته، نشاسته، شکر و وانیل را اضافه کرده سپس روی اجاق گاز میگذاریم و آرام آرام هم میزنیم. از طرفی سفیده و زرده را در دو ظرف جداگانه میریزیم و آنها را کاملا با همزن مخلوط میکنیم. بعد از آماده شدن زرده را به مواد داخل ظرف روی گاز اضافه کرده و بعد از خنک شدن خامه و سفیده را اضافه میکنیم. مواد آماده شده را داخل ظرفی ریخته و در یخچال میگذاریم. بعد از خنک شدن دسر مورد نظر آماده سرو است.