مواد لازم
هویج بزرگ پوست کنده: 4 عدد
آرد کامل: 5/2 پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده: 4/1 قاشق چایخوری
کره آب شده: یک پیمانه
شکر: دو پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 5 عدد
شیر بدون چربی:4/3 پیمانه
مواد لازم برای فراستینگ ماسکار پونه
کره آب شده: 5/1 پیمانه
پنیر خامهای نرم شده: 225 گرم
پنیر ماسکار پونه نرم شده: 225 گرم
نمک درشت: 4/1 پیمانه
پودر هل: 4/1 قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر قند: 450 گرم
طرز تهیه
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید. روی آن آرد بپاشید و سپس یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و کنار بگذارید.
3 هویج را ریز و یکی از آنها را درشت رنده کنید. در یک کاسه متوسط، آرد، دارچین، نمک، هل و جوزه هندی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه هم زن هم بزنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید. هویج و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. زرده تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در این مرحله، مخلوط باید سفت شود.
در یک کاسه بزرگ، سفیده تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا پف کند. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید. مواد را به اندازهای که یک سوم قالب را پر کند در آن بریزید و در فر بگذارید. به مدت 30 دقیقه بپزید تا کیک کاملا مغز پخت شود. آن را به مدت 10 دقیقه روی توری فر بگذارید تا کاملا خنک شود.
در آخر فراستینگ ماسکار پونه را روی آن بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه فراستینگ ماسکار پونه
در یک کاسه بزرگ کره، پنیر خامهای و پنیر ماسکار پونه را با هم مخلوط کنید. نمک، هل و وانیل را اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس روی کیک بمالید.