مواد لازم
سیر: نصف یک بوته
پیاز: یک عدد
ران مرغ: یک عدد
روغن: یک فنجان
بادمجان کبابی: یک کاسه ماست خوری
تخم مرغ:4 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
یک عدد پیاز متوسط را با یک فنجان روغن سرخ میکنیم. دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده، تفت میدهیم.
سیر را رنده کرده، اضافه میکنیم. پنج عدد بادمجان کوچک را کبابی کرده میکوبیم. دو قاشق از مایه گوجه را کنار گذاشته، بادمجانهای کبابی را به بقیه مایه گوجه اضافه کرده هم میزنیم.
چهار عدد تخم مرغ و کمی نمک و فلفل اضافه کرده، هم میزنیم. میرزاقاسمی آماده میشود.
یک عدد ران مرغ را پخته و آن را خرد میکنیم.
دو قاشق از مایه گوجه را در مرغ خرد شده ریخته، هم میزنیم.
میرزاقاسمی را در ظرف کشیده و روی آن مرغ میریزیم. غذا آماده است.