کد خبر: ۱۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


مواد لازم

پاپ‌کرن خرد شده: 7 تا 8 فنجان

شکر قهوه‌ای‌: سه چهارم فنجان

کره: 6 قاشق غذاخوری

شیره ذرت: 3 قاشق غذاخوری

وانیل: به میزان لازم

روغن: کمی

طرز تهیه

ابتدا مقدار کمی روغن در قابلمه ریخته و صبر می‌کنیم تا روغن‌ داغ داغ شود سپس ذرت را درون قابلمه ریخته و در آن را می‌گذاریم و قابلمه را تکان می‌دهیم تا ذرت‌ها پف کنند. تکه‌های پف نکرده ذرت را از پاپ کرن‌ها جدا کرده و پاپ کرن‌ها را در سینی فر بریزید. تا مخلوط کارامل را آماده می‌کنید ذرت‌ها را در فر با حرارت 300 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا داغ شوند.

تکه بزرگ فویلی را ببرید و روی آن را با کره چرب کنید. شکر قهوه‌ای، کره و شیره ذرت را مخلوط کنید.

روی حرارت متوسط به جوش آورید و 5 دقیقه بدون هم زدن بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید.

وانیل را اضافه کنید. این مخلوط را روی ذرت‌ها بریزید و زیر و رو کنید تا کاملا آغشته شوند.

15 دقیقه با حرارت 300 درجه سانتی‌گراد در فر بگذارید و بهم بزنید. 5 دقیقه صبر کنید.

مخلوط را روی فویل پهن کرده و در یخچال خنک کنید. این ذرت را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: