مواد لازم
آرد سفید گرم
کره گیاهی: 250 گرم
ماست: 250 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
خرما
بدون هسته:500گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد: از هر کدام 2 قاشق
غذاخوری
دارچین: قاشق
چایخوری
زعفران آب شده: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
ابتدا خرماهای بدون
هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک
کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز
دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیدهاید، خارج از یخچال (جایی
که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به
اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام
و گردو و پسته پر کنید.
شیرینیها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت
340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقهی وسط فر قرار دهید. در ضمن میتوانید
پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین
مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد
بپاشید.
نکات لازم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .