فرنوش شهابی
مواد لازم
آب غوره: یک لیوان
خرده برنج: 700 گرم
سبزی آش: به میزان دلخواه
حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...): 350 گرم
گوشت: 300 گرم
ادویهجات: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پیاز یا سیر: به میزان لازم
نعنا خشک پودر شده: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا برنج را آبکش کرده و آن را روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه میکنیم. گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه میکنیم .سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه میکنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو مینماییم .