کد خبر: ۱۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

آب غوره: یک لیوان

خرده برنج: 700 گرم

سبزی آش: به میزان دلخواه

حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...): 350 گرم

گوشت: 300 گرم

ادویه‌جات: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

پیاز یا سیر: به میزان لازم

نعنا خشک پودر شده: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

ابتدا برنج را آبکش کرده و آن را روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه می‌کنیم. گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه می‌کنیم .سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم می‌زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه می‌کنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو می‌نماییم .


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: