فرنوش شهابی
موادلازم
برنج: یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم
پیاز سرخشده: یک پیمانه
گوشت چرخکرده: 500 گرم
گوجهفرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ و کمی گوجهفرنگی، گوشت را تفت میدهیم و نمک و زردچوبه و ادویه را اضافه میکنیم. میتوانیم به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنیم.
برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.