کد خبر: ۱۵۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

بیسکویت: 200 گرم

تخم‌مرغ: 3 عدد

پنیر ماسکارپونه: 250 گرم

شکر: 4 قاشق غذاخوری

قهوه تلخ: 4 فنجان

پودرکاکائو: به میزان لازم

طرز تهیه

زرده و سفیده را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرف‌های جداگانه بریزید. شکر را به زرده اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید. البته ظرفی که این مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، بگذارید و محتویات ظرف را ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید.

از سوی دیگر، یک قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر را به سفیده تخم‌مرغ اضافه و با همزن آن را آن‌قدر هم بزنید تا کاملا حالت پفکی به خود بگیرد و با وارونه کردن ظرف بیرون نریزد.

ماسکارپونه را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید.

سپس زرده راضافه کرده و مواد را با قاشق پلاستیکی بسیار نرم مخلوط کنید به طوری که پف سفیده از بین نرود. با این کار کرم تیرامیسو آماده شده است.

بهتر است قبل از تهیه کرم این دسر، قهوه را دم کنید و بگذارید کمی خنک شود.

حالا لیوان‌های کوتاه و دهان گشادی را بردارید و کف آن‌ها کمی کرم تیرامیسو بریزید، سپس برای چند لحظه بیسکویت‌ها را در قهوه قرار دهید و بردارید و روی کرم قرار دهید. روی بیسکویت‌ها را با کرم بپوشانید و آن‌قدر این کار را تکرار کنید تا لیوان‌ها از نیمه‌شان پرتر شوند.

در انتها روی مواد پودر کاکائو بپاشید و دسرها را ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: