مطمئنا غذاهای فصول سرد سال تنها خوراکیهایی مثلشکلات گرم و شیرینیهای داغ و تازه نیستند. در ادامه این مطلب با 6 تا از بهترین آنها آشنا خواهید شد که با اضافه کردن آنها به رژیم غذایی خود میتوانید کمی هم لاغر شوید.
انار
به سختی م یتوانید در یک پاییز و زمستان سرد میوهای به این اندازه خوشمزه پیدا کنید. این میوه خوشطعم به قدری کمکالری است که میتوانید دانههای قرمزرنگ آن را به جای آبنبات ترش یا شیرین بخورید. انار پر از فیبر است و باعث میشود معده شما پر و قند خونتان تثبیت شود. مصرف نصف فنجان انار میتواند به طور میانگین ۱۵ درصد از فیبر مورد نیاز بدنتان در طول روز را تأمین کند.
نعناع
ممکن است در این فصل سال نعناع زیادی در باغچه یا گلدانهای منزلتان رشد نکند اما باز هم میتوانید برگهای سبز نعناع را در سبزی فروشیها یا خواربار فروشیهای نزدیک به منزلتان پیدا کنید. طعم خنک و سرد نعناع درست مناسب این فصل سرد خواهد بود. نعناع ضد نفخ و لاغر کننده هم هست. در نتیجه یک آزمایش علمی مشخص شد افرادی که برای درمان آبریزش بینی و فینفین کردن دائمی خود، در طول پنج روز و هر ۲ ساعت یکبار مقداری نعناعفلفلی بو کشیدند در طول یک هفته ۱۸۰۰ کالری کمتر از سایرین مصرف کردند.
گریپفروت
میتوانید چند تکه گریپفروت را در وعده صبحانه خود بگنجانید و خودتان شاهد فواید بسیار این میوه معجزهگر باشید. گریپفروت یکی از بهترین گزینهها ممکن برای فصل زمستان است. با انجام یک تحقیق ۱۲ هفتهای چند نوجوان دچار اضافه وزن، روزانه قبل از هر وعده غذاییشان نصف یک گریپفروت مصرف کردند و مشخص شد به طور میانگین ۷ درصد از وزن بدنشان کاهش پیدا کرده است. به غیر از اینکه گریپفروت مملو از آب هست یک منبع غنی برای ویتامینC هم بشمار میآید. محققین بر این باورند مصرف ویتامینC موجب افزایش سوخت چربیهای اضافه در طول انجام تمرینات ورزشی میشود.
جو دو سر
صبحانه سرد یا خنکی که برای فصل بهار و تابستان گزینه عالی به حساب میآمد ممکن است برای یک روز سرد و برفی ایده چندان مناسبی نباشد پس بهتر است به جای آن از یک کاسه گرم و داغ جو دو سر استفاده کنید. یک فنجان جو دو سر پخته حاوی ۴.۵ گرم فیبر است و میتواند شما را برای مدت زمان طولانیتری سیر نگه دارد.
جو
مانند جو دو سر، خوردن جو هم میتواند دلچسب، گرمکننده و سرشار از غلات کامل و فیبر باشد. جو دارای فیبر حلپذیری به نام بتاگلوکان است که باعث تنظیم میزان انسولین و قند خون بدنتان میشود. میتوانید جو را با شیر بپزید و به شکل فرنی مصرف کنید و یا جو گرم را با حبوبات و سبزیجات مخلوط کنید تا یک سالاد خوشطعم و مناسب با فصل سرما داشته باشید.
فلفل هندی
یک قاشق پر از این فلفل را به گوشت، لوبیا و یا غذایی که میخورید اضافه کنید تا سوخت و ساز بدنتان (متابولیسم) را بالا ببرید. فلفلهندی حاوی کپسایسین یک ماده شیمیایی است که باعث افزایش سوخت و ساز (متابولیسم) بدنتان میشود. چگونه؟ کپسایسین موجب تحریک چربیهای قهوهای بدن خواهد شد و ظرفیت و میزان سوختن کالری مصرفی بدن را افزایش میدهد و به این شکل لاغر خواهید شد.البته مراقب معده درد خود نیز باشید.