فرنوش شهابی
مواد لازم
شلغم: 5 عدد (کوچک)
فلفل سیاه:به
میزان لازم
تخممرغ: یک عدد
شکر:4/1
قاشق غذاخوری
کره: 30 گرم
خامه: یک قاشق سوپ خوری
سر پر
نمک:به
میزان لازم
طرز تهیه:
شلغمها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم کرده و با مقداری آب بپزید. نمک، فلفل و شکر را هم به مواد اضافه کنید. پس از پخته شدن شلغم که حدودا 20 دقیقه طول میکشد (به دلیل خرد شدن و کوچک بودن شلغمها) آن را داخل مخلوطکن ریخته و یا با قاشق له کنید. در ظرفی جداگانه زرده تخممرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسب بکشید.