کد خبر: ۱۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

برنج: ۳ لیوان

سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰گرم

تخم‌مرغ: ۴عدد

ماست کم چرب: ۱لیوان

لوبیاسبز: ۵/۱ لیوان

پیاز: ۱عدد

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

زرشک: ۱ لیوان

زعفران دم شده: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده‌اید به آن اضافه کنید. در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید. بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد.

از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم‌مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر، در تابه‌ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه مرغ و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید. در انتها تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: