فرنوش شهابی
مواد لازم
برنج: ۳ لیوان
سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰گرم
تخممرغ: ۴عدد
ماست کم چرب: ۱لیوان
لوبیاسبز: ۵/۱ لیوان
پیاز: ۱عدد
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
زرشک: ۱ لیوان
زعفران دم شده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کردهاید به آن اضافه کنید. در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید. بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد.
از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسهای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخممرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر، در تابهای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه مرغ و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید. در انتها تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.