فرنوش شهابی
مواد لازم
فیله مرغ: 3 تا 4 عدد
پیاز: یک عدد متوسط
قیصی: 8 برگ
لپه: کمی کمتر از یک پیمانه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
زعفران آب کرده، زردچوبه، فلفل، پودر لیمو عمانی و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خلال کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرغها را تکه تکه کرده و به پیازها اضافه میکنیم و تفت میدهیم. رب را هم اضافه کرده و میگذاریم مواد کاملا با هم مخلوط شوند تا خامی رب گرفته شود. یک پیمانه پوره گوجه فرنگی و یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و میگذاریم تا با هم بپزند. لپه را از قبل پخته و در این مرحله به مواد اضافه میکنیم.
پخت فیله مرغ زمان زیادی لازم ندارد، کمتر از نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است، فلفل و نمک خورشت را اندازه میکنیم . وقتی آب خورشت کمی کشیده شد و به غلظت دلخواه رسید، قیصیهای شسته شده را اضافه میکنیم. بعد از 5 دقیقه زعفران آب کرده،کمی دارچین و کمی پودر لیمو عمانی را به خورشت اضافه میکنیم.