کد خبر: ۱۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

املت سیب زمینی و پنیر

مواد لازم

سيب‌زميني: یک عدد

تخم‌مرغ:2 عدد

پنير ورقه‌اي:4 عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم

روغن زيتون: كمي

طرز تهیه

سيب‌زميني را به صورت مكعبي كوچك خرد كنيد. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته به آن كمي نمك و فلفل اضافه كنيد سپس تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنيد. روغن را در تابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا كمي داغ شود. سيب‌زميني‌ها را در تابه ريخته بگذاريد سرخ شوند. تخم‌مرغ زده شده را روي سيب‌زميني‌ها بريزيد.

بعد از آن كه تخم مرغ خودش را گرفت روي آن را با پنير ورقه‌اي بپوشانيد. در صورت تمايل مي‌توانيد روي پنير كمي ادويه بپاشيد. بگذاريد تابه روي حرارت ملايم بماند تا زماني كه پنيرها ذوب شوند.

املت ماکارانی

مواد لازم

تخم‌مرغ زده شده:2 عدد

ماکارانی: 60 گرم

پیاز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی ریز خرد شده: نصف پیمانه

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی: یک قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

آب: 2 قاشق غذاخوری

سس کچاپ: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

ماکارانی را در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارانی‌ها از هم جدا شوند.

یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود. ماکارانی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. در این مرحله نمک و فلفل را بریزید. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند. حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید.

املت گل کلم

مواد لازم

تخم‌مرغ:2 عدد

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

گل کلم کوچک: 1 عدد

طرز تهیه

ابتدا گل کلم را بپزید .وقتی که گل کلم‌ها نرم شد گلهای کوچک آن را تکه تکه بکنید و نمک بزنید. در انتها گل کلم ها را در روعن ریخته و تخم‌مرغ‌ها را روی آن بشکنید. سپس در ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند .

املت سبزیجات

مواد لازم

فلفل دلمه‌اي خردشده: 2 قاشق غذاخوري

پیاز خردشده: 2 قاشق غذاخوري

هویج نگيني خردشده: 2 قاشق غذاخوري

کدو سبز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري

گوجه‌فرنگي خردشده: 2 عدد

عصاره سبزيجات: نصف يك بسته

قارچ خرد شده: 3 عدد

كره و روغن: به ميزان لازم

نمك، فلفل و دارچين: به ميزان لازم

تخم‌مرغ: 4 عدد

طرز تهیه

ابتدا تمام مواد به جز تخم‌مرغ‌ها را مخلوط كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم. بعد از اين‌كه سبزي‌ها كاملا سرخ شدند، ظرف املت را عوض كرده و مواد را در كاسه‌اي ريخته، سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن افزوده و خوب هم مي‌زنيم. وقتي مواد املت آماده شد، آن را در تابه‌اي كه روغن ريخته‌ايم می‌ریزیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: