کد خبر: ۱۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

گوشت گوساله (به صورت باریك خرد شود): 450 گرم

روغن مایع: یك قاشق سوپ‌خوری

كره: 25 گرم یا 2 قاشق سوپ‌خوری

پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود): یك عدد

آرد گندم: یك قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق چای‌خوری

سس خردل: یك قاشق چای‌خوری

آب لیموترش: یك قاشق چای‌خوری

خامه: دوسوم پیمانه

نمك و فلفل: به میزان لازم

جعفری خردشده: كمی برای تزئین

سیب‌زمینی: 500 گرم

طرز تهیه

تابه نچسبی آماده كرده و روغن را به ‌همراه نیمی از كره در آن بریزید و روی شعله اجاق‌ قرار دهید تا روغن داغ شده و كره نیز آب شود.حالا تكه‌های گوشت را به روغن اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه گوشت‌ها تغییر رنگ پیدا كنند و متمایل به قهوه‌ای شوند روی شعله زیاد اجاق حرارت دهید. پس از آن، گوشت را به ‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل كنید.

باقیمانده كره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در كره آب شده به مدت 10 دقیقه تفت دهید. آرد، رب گوجه‌فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیاز داغ اضافه كرده و كمی حرارت دهید.

حالا گوشت‌های سرخ‌شده را به داخل تابه برگردانید و شعله را كم كنید و حرارت ‌دادن را تا زمانی ادامه دهید كه سس شروع به جوشیدن كند و حباب‌هایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. درضمن اضافه‌كردن نمك و فلفل را نیز برای طعم‌داركردن غذا فراموش نكنید. در پایان، سیب‌زمینی‌هایی را كه به ‌صورت خلالی خرد كرده بودید، در روغن سرخ كرده و پس از ریختن خوراك در بشقاب به‌ همراه سیب‌زمینی و جعفری خردشده میل كنید.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: