فرنوش شهابی
مواد لازم
گوشت گوساله (به صورت باریك خرد شود): 450 گرم
روغن مایع: یك قاشق سوپخوری
كره: 25 گرم یا 2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود): یك عدد
آرد گندم: یك قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: یك قاشق چایخوری
سس خردل: یك قاشق چایخوری
آب لیموترش: یك قاشق چایخوری
خامه: دوسوم پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
جعفری خردشده: كمی برای تزئین
سیبزمینی: 500 گرم
طرز تهیه
تابه نچسبی آماده كرده و روغن را به همراه نیمی از كره در آن بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید تا روغن داغ شده و كره نیز آب شود.حالا تكههای گوشت را به روغن اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه گوشتها تغییر رنگ پیدا كنند و متمایل به قهوهای شوند روی شعله زیاد اجاق حرارت دهید. پس از آن، گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل كنید.
باقیمانده كره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در كره آب شده به مدت 10 دقیقه تفت دهید. آرد، رب گوجهفرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیاز داغ اضافه كرده و كمی حرارت دهید.
حالا گوشتهای سرخشده را به داخل تابه برگردانید و شعله را كم كنید و حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید كه سس شروع به جوشیدن كند و حبابهایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. درضمن اضافهكردن نمك و فلفل را نیز برای طعمداركردن غذا فراموش نكنید. در پایان، سیبزمینیهایی را كه به صورت خلالی خرد كرده بودید، در روغن سرخ كرده و پس از ریختن خوراك در بشقاب به همراه سیبزمینی و جعفری خردشده میل كنید.
...