مواد لازم
عدس پخته: ۱۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلای رنده شده: ۱۵۰ گرم
پودر عصاره مرغ: یک عدد
آب لیموترش: یک قاشق سوپخوری
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
کره: ۲۵ گرم
نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم
طرز تهیه
عدس را با استفاده از گوشتکوب کاملا میکوبیم، سپس در ظرفی با خامه، پنیر، آب لیموترش، آویشن، نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا به صورت کرمی یکدست در آید. پودر عصاره مرغ را به مواد میافزاییم.
روی یک نان از مخلوط عدس ریخته و نان تست بعدی را به کره آغشته کرده و روی مواد میگذاریم. اسنکها را درون دستگاه ساندویچساز به مدت پنج دقیقه قرار میدهیم تا نانها طلایی شوند.
...