کد خبر: ۱۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۱
پپ
صفحه نخست » عطارباشی


سحر یوسفی

عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گل‌ها جمع‌آوری شده و تغییر شکل می‌یابد و سپس در داخل سلول‌های مومی کندو ذخیره می‌شود. این عسل کاملا طبیعی و سرشار از مواد غذایی و حیات‌بخش بوده و می‌تواند تمام نیازهای غذایی را برطرف کند، زیرا زنبور تمام املاح و ویتامین‌های موجود در گل را به شکل عسل می‌پروراند و آن را قابل جذب در خون می‌سازد.

به طور کلی چند ويژگي جالب عسل عبارتند از:

ـ عسل هرگز فاسد نمي‌شود، جهت نگهداري احتياج به يخچال ندارد و مي‌توان در دماي اتاق آن را نگهداري كرد.

ـ عسل به خاطر ميزان بالاي فروكتوز 25 درصد شيرين‌تر از قند است.

ـ عسل در درمان آلرژي‌هاي فصلي براي ساكنين مناطقي كه عسل از گل‌هاي همان منطقه به دست آمده است، بسيار مفيد است.

ـ عسل تنها غذايي است كه استفاده از آن باعث نابودي چرخه طبيعت نمي‌شود.

عسل مرکبات و خاصیت دارویی آن

عسل مرکبات تقويت‌کننده حافظه، انرژی زا، مقوی معده و باد شکن است. این نوع عسل برای کمبود ويتامين C، ناراحتی‌های صفرا، کرم‌های روده و سرطان‌های معده مفید است. عسل مرکبات نرم‌کننده سينه بوده، برای سرما خوردگی و کاهش ورم های بدن مؤثر است. این عسل تصفيه‌کننده خون، اشتهاآور، مسکن و مفيد برای سکسکه است، همچنین این نوع عسل از انواع سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و باعث کاهش کلسترول می‌شود.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: