مواد لازم
گوشت گوسفند: 500 گرم
بلغور گندم: 1 لیوان
برنج: 2/1 لیوان
باقلا: 2/1 لیوان
نخود: 2/1 لیوان
لوبیا قرمز: 2/1 لیوان
لوبیا سفید: 2/1 لیوان
لوبیا چیتی: 2/1 لیوان
خورشت قیمه آماده: 2 لیوان
پیاز: 5 عدد
روغن: 5 قاشق غذاخوری
دارچین و نمک و فلفل: مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید. گوشت را داخل قابلمه بریزید، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی آب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3، 4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند. حبوبات را داخل قابلمهای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید، دارچین، روغن، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد با هم بپزند.
در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و میل کنید. (در قابلمه باید باز باشد، در این مدت اگر آب آش کم شد آب جوش اضافه کنید).