کد خبر: ۱۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰
پپ
صفحه نخست » عطارباشی


سحریوسفی

در این شماره به نکات ظریف برخی مواد غذایی پرخاصیت اشاره می‌کنیم.

نعناع از گذشته‌های دور به عنوان يگ گياه معطر، اشتهاآور و همچنین براي ناراحتي‌هاي دستگاه گوارش به كار رفته است.

نعناع نسبتا گرم و خشك است، و از نظر خواص دارويي از پونه قوي‌تر است.

برخی از خواص اصلی نعنا عبارتند از:

ـ نعناع بادشكن است، و گاز معده و روده را از بين مي‌برد.

ـ نعناع تقويت كننده معده و بدن است.

ـ نعناع ضد تشنج و ضد سرفه است.

ـ يك فنجان چاي گرم نعناع، سينه را آرام مي‌كند.

ـ نعناع مسكن، آرام بخش و قاعده آور است.

ـ استفاده از نعناع درد شكم را برطرف مي‌كند.

امتیازات نخود

· نخود به علت دارا بودن اسیدهاي آمينه مختلف، ويتامين ها و مواد معدني غذاي بسيار مقوی است .

· نخود از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است، و با همه خواص بيشماري كه دارد نفاخ و دير هضم مي باشد.

· یكي از غذاهاي مغذي كه سرشار از پروتيئن‌هاي گياهي، ويتامين‌ها و مواد معدني است، هموس است كه در كشورهاي عربي جزو غذاهاي اصلي آن‌هاست.

طرز تهيه هموس به قرار زير است: حدود 300گرم نخود نفخ‌گیری شده را كامل بپزيد، تا نرم شود و تقريبا آب آن تمام شود. آب دو ليمو ترش را بگيريد و با نخود پخته داخل مخلوط‌كن برقي بريزد كه كامال نرم شود. سپس مقداری روغن زیتون و چهار حبه سير له شده، مقداری جعفري و نمك به ترکیب فوق اضافه كرده و همه را كاملا مخلوط کنید .هموس را مي‌توانيد به صورت سرد براي ساندويج استفاده كنيد. هموس حتي صبحانه مقوی و خوبي براي بچه‌هایی است، كه به مدرسه مي‌روند.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: