مواد لازم
هندوانه: نصف یک عدد
سیب گلاب: 300 گرم
عرق نعناع: نصف فنجان
یخ خرد شده: به مقدار لازم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
هندوانه را خرد کنید. هستههای آن را جدا کنید و داخل مخلوطکن بریزید. سیبهای گلاب را پوست بکنید و آنها را نیز خرد کنید سپس هندوانهها و سیبهای خرد شده را داخل مخلوطکن بریزید و به آنها یخ اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. آنها را از مخلوط کن داخل کاسه ریخته و به آن عرق نعناع اضافه کنید. اسموتی را داخل یخچال بگذارید سر لیوانها را به کمی آب هندوانه آغشته کنید و داخل شکر بغلتانید. سپس از سیخ چوبی نازک استفاده کنید و به این شکل که چند تکه هندوانه و یا سیب را به هر کدام بزنید. اکنون اسموتی را داخل لیوانها بریزید و روی هر لیوان یکی از سیخها را قرار دهید.
نکته: اگر احساس کردید سیب و هندوانهها همراه هم خوب مخلوط نمیشوند. ابتدا هندوانه را داخل مخلوطکن بریزید. بعد از اینکه تا حدی خرد شد آن را خارج کنید و سیبها را بریزید. سپس هندوانه را به سیبها اضافه و یکبار دیگر دستگاه را روشن کنید تا سیب و هندوانه کاملا با هم مخلوط شده و بافت یکنواختی برای اسموتی ایجاد شود.