مواد لازم
سیبزمینی متوسط (دایرهای و نازک بریده شده باشد): 800گرم
گوجه فرنگی (دایرهای و نازک بریده شده باشد): 4عدد
بادمجان (دایرهای و نازک بریده شده باشد): 1 عدد
سیر خرد شده: 4 حبه
پونه کوهی خشک: 3 قاشق غذاخوری
زیتون بیهسته: 85 گرم
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
پنیر فتای خرد شده: 100گرم
بره (هر کدام به اندازه یک استیک): 4 تکه بریده شده
طرز تهیه
فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد داغ کرده و در سینی فر سیبزمینی، گوجه فرنگی و بادمجان را به صورت یک لایه بچینید.
بر روی لایه فوق پونه کوهی، سیر و زیتون قرار داده و یک لایه پنیر فتا روی آن بپاشید. سپس یک لایه دیگر تکرار کنید.
حدود 50 دقیقه حرارت دهید. اگر دیدید که این مواد در حال سوختن هستند میتوانید روی ظرف را با ورق آلومینیوم بپوشانید.
روی این لایهها استیکهای بره را قرار دهید و کمی روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان دلخواه به آن بیفزایید و بگذارید حدود 15 تا 20 دقیقه حرارت دیده تا گوشت بپزد.
در پایان کمی پونه کوهی خشک روی آن بپاشید.
…