مواد لازم
آب انار: سه پیمانه و نیم
دانه انار: یک پیمانه
شکر: سه پیمانه
آبلیمو: به مقدار لازم
ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید. برای شروع اول انارها را دانه کنید و یک عدد از انارها را جدا دانه کرده و کنار بگذارید. آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوهگیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط بمدت 30دقیقه بجوشد. انار دانه شدهای را که کنار گذاشته بودید در قابلمه بریزید وآب لیمو را اضافه کنید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند. برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از آن را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید، اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده شده است، سپس مربا را در شیشهای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد.
...