کد خبر: ۱۰۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۹
پپ
صفحه نخست » عطارباشی


سحر یوسفی

کبد یا همان جگر یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های پالاینده بدن است، که به طور مختصر فعالیت‌هایی مانند: پالایش خون، پروتئین سازی، سم‌زدایی، تنظیم قند، ذخیره سازی مواد حیاتی و سوخت و ساز را بر عهده دارد. از مهم‌ترین و رایج‌ترین بیماری‌های کبدی می‌توانیم به انواع هپاتیت، نارسایی‌ها و اختلالات کبد، قولنج‌های کبدی و مهم تر از همه کبد چرب اشاره کنیم.

کبد چرب

امروزه مصرف غذاهای چرب به ویژه فست فود، غذاهای آماده و از همه مهم‌تر کم تحرکی، اضافه وزن و مصرف خودسرانه داروهای آرامبخش از شایعترین دلایل ابتلا به بیماری کبد چرب هستند، که ابتلا به این بیماری میان افرادی که به غذاهای چرب و به ویژه شیرینی‌جات قنادی علاقه فراوانی دارند شایعتر است. در این بیماری ذرات بزرگ چربی در سلول‌های کبد رسوب کرده و به این ترتیب موجب بروز اختلال‌هایی در عملکرد کبد می‌شود که از شایعترین علائم آن می‌توان به خستگی و احساس سنگینی در قسمت راست بدن،‌ ناراحتی‌های گوارشی، مشکلات پوستی و اختلال در سطح هوشیاری اشاره کرد.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: