کد خبر: ۱۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸
پپ
صفحه نخست » پزشکی


سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت سیب به دست می‌آید. این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسید کافئیک صورت می‌گیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است.

هنگامی که مدت زمان تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه می‌دهد که ظاهری تیره به آن می‌بخشد. این نشانه‌ای از کیفیت بالاتر محصول بوده و وضعیت ایده‌آل برای مصرف سرکه سیب محسوب می‌شود. با این وجود، سرکه سیب معمولا فیلتر و پاستوریزه شده و بر همین اساس ظاهری شفاف پیدا می‌کند که در سرکه‌های سیب موجود در فروشگاه‌ها مشاهده می‌شود.


سرکه سیب یک نوشیدنی قلیایی‌ساز است
این به معنای آن است که مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایده آل است و از این رو، شرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد می‌کند.علاوه بر این، نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماری‌های جدی مانند سرطان کمک می‌کند.فراموش نکنید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی، نمک و دیگر مواد غذایی مشابه می تواند pH بدن را اسیدی سازد، که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایده آل است.


سرکه سیب به گوارش کمک می کند
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین می‌دهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیدته معده و سوزش سر دل کمک می‌کند. مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب می‌شود. اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شده‌اند، شما همچنان می‌توانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: